Gamification og spil

Innovative værktøjer

Involverende processer

 
Tlf. (+45) 6068 6588

info@learnbyinteraction.dk

BUSINESS MODEL GAME

Sæt dine forretnings-ideer i spil

BUSINESS MODEL GAME er skabt til alle, der vil udforske forretningsmuligheder. Det kan både være iværksættere og virksomheder, som gerne vil udvide den eksisterende forretning eller udfordre jeres nuværende forretningsmodel og se om den kan nytænkes. BUSINESS MODEL GAME kan også anvendes i undervisning omkring forretningsudvikling og innovation.

Gamification der bygger på business model canvas

BUSINESS MODEL GAME er baseret på den anderkendte metode "Business model canvas". Med spillet får I derfor samtidig en god introduktion til denne metode, og får prøvet den af.

BUSINESS MODEL GAME er gamification af dette verdenskendte canvas, som giver gode samtaler om jeres idé og forretning. Der er ikke et facit, men med et åbent mindset, kan I tage på en innovativ rejse ind i jeres grundidé, og blive meget klogere på jeres retning og idéens styrker.

BUSINESS MODEL GAME er et arbejdsværktøj, hvor en gruppe undervejs  udforsker, nytænker og prioriterer i samarbejde. Der noteres undervejs på det store ark, som er spillepladsen.

 

Fakta

Varighed ca. 2½ time.

Spilleæsken indeholder fem spilleplader, der fungerer som arbejdsark. Flere kan bestilles.

Én spilleplade anvendes til at udforske og udvikle én forretningsidé. Deltagerne arbejder sammen om at udvikle idéen til noget mere konkret. BUSINESS MODEL GAME egner sig til 2-8 deltagere pr. spilleplade.

Udover spillepladen indeholder spillet 84 kort, der guider og inspirerer til udviklingen af jeres idé. Derudover medfølger regler.

Spillet findes på dansk og engelsk.

Pris for ét spil: 8.000 kr. excl. moms og levering. Bestil ved at sende en mail til info@learnbyinteraction.dk

 

Spil selv eller bestil en workshop

Køb en spilleæske med BUSINESS MODEL GAME og kom igang med det samme.

I kan også bestille en workshop, hvor en erfaren faciliator hjælper jer igennem spillet og styrker jeres udbytte. Hvis I spiller flere grupper samtidig om én eller forskellige ideer kan faciliatoren hjælpe alle grupperne og sikre en god fremdrift.

Kontakt spildirektør Sanni Grych på tlf. 6068 6588 eller på e-mail sg@learnbyinteraction.dk

 

Learn by Interaction har været spilkonsulent i forbindelse med udviklingen af Business Model Game.